Hillerød by (ved Nordsjællands Hospital) – Gadevang – Nødebo – Tulstrup

Stort tillykke til jer – det er nu helt uomtvisteligt, at jeres ønske om fibernet er blevet hørt. TDC har netop i en pressemeddelelse offentliggjort, at yderligere ca. 3000 hustande nu kan se frem til gratis fibernet etablering. (Både Fibia og Gigabit har også meldt sig på banen)

Hurra x  3000 tusinde i dag og i morgen er jeg i arbejdstøjet igen, flere hustande skal med.

Pressemeddelelse fra TDC Group:

TDC udvider etableringen af fibernet i Hillerød og tilbyder nu gratis tilslutning til yderligere omkring 1.000 adresser i et udvalgt område.

Med tilføjelsen af det nye område omfatter TDC’s fiberudrulning i Hillerød nu omkring 2.000 adresser.

Husstande og virksomheder i området kan fra i dag bestille gratis tilslutning til fibernet fra TDC på www.tdcfiber.dk.

“Vi har fået en overvældende modtagelse, efter vi annoncerede vores første fiberprojekt i Hillerød i juli. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan udvide, så endnu flere borgere og virksomheder kan blive tilsluttet fibernettet. Det er helt tydeligt for os, at Hillerød har tørstet efter fremtidssikrede bredbåndsforbindelser, og med udvidelsen bidrager vi yderligere til byens digitale infrastruktur,” siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC.

Sideløbende med udrulningen i Hillerød by planlægger TDC fiberudrulning til 1.800 adresser i Tulstrup, Gadevang og Nødebo. Der er ikke åbent for tilmeldinger til disse projekter endnu, men på www.tdcfiber.dk kan man melde sig interesseret, så bliver man kontaktet, når der er åbnet for bestillinger.

“Vi er glade for at kunne meddele borgere og virksomheder i Tulstrup, Gadevang og Nødebo, at vi kommer med fiber til deres byer. Og vi vil gerne opfordre alle, der kunne være interesserede i en fibertilslutning, til at skrive sig op på www.tdcfiber.dk, så man får direkte besked, når man kan bestille,” siger Henrik Leu Christiansen.

Takker man ja til tilbuddet om gratis tilslutning, vil adressen blive tilsluttet TDC’s fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning.

For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement med det samme.

Med en tilslutning til fibernet fra TDC er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere. Hvilke hastigheder, der er mulige på den enkelte adresse, afhænger dog altid af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere.

Der er mere information om fiberudrulningen på www.tdcfiber.dk – hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.