Kære beboere i Tulstrup og omegn.

Dette blogindlæg er specielt til jer således, at informationen kommer bredt ud.

TDC tilbyder gratis etablering af fibernet  i Tulstrup, det vil sige at I får gratis opkobling uden forpligtelser for valg af udbyder.

De regner med, at I kan tilmelde jer fra omkring den 14. okt. og alle hustande vil modtage et brev om projektet. Jeg giver alle de informationer jeg har til Borgerforeningen, så de både kan koordinerer indsatser i forhold til tidligere Bredbånds puljeprojekter, samt holde jer orienteret. De hjælper også i forhold til information omkring valg af udbyder, men valget er selvfølgelig jeres.

Der arbejdes på samgravning med Fibia, så vi undgår to udgravninger – men de har lidt udfordringer pt., men jeg håber etableringen bliver så smertefrit som muligt for jer. Giv mig gerne besked på mail (arie@hillerod.dk) hvis det ikke er tilfældet.

Næste skridt er, at Alsønderup og nogle af de hustande der ligger lige på grænsen af Tulstrup også skal med. Det satser jeg på lykkes!

Der har været gang i den de sidste 14 dage og konkurrencen er til jeres fordel. Jeg håber I bliver glade for jeres hurtige forbindelser 🙂

Bedste hilsener

Annette

 

 

One Comment

  • Hej Anette
    Stort og flot arbejde 👍. Ikke mindst opgaven i at holde os orienteret …
    Glæder mig oprigtig at du tænker på udkanterne også (Holmevej 48 – Tulstrup)
    Mange hilsner Carsten Lynge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *