Det her er et af de blogindlæg, hvor billedet siger mere en tusinde ord – og så alligevel ikke. For selvom man tydeligvis kan se på billedet, at jeg er fyldt med optimisme, ikke kun fordi jeg fik en konstruktiv snak med Jakob, men også fordi jeg i ugen der gik var til debatmøde i Venstre. Jeg må indrømme, at det har jeg savnet – ikke udelukkende for debattens skyld, men fordi at når vi i fællesskab drøfter vigtige politiske dagsordner, bliver vi skarpere på de muligheder, der ligger foran os. Det kan dreje sig om de helt store spørgsmål, for eksempel i forhold til klima, eller det kan dreje sig om hvordan man understøtter folkeskolerne kommunalt. For mig at se, er der masser af liberale løsninger, der venter på at udfolde sig. Og jeg mener det er vigtigt, at vi finder løsninger i fællesskab – nutidens problematikker er simpelthen for komplicerede til, at man som ene kvinde eller mand, kan sidde med alle svarene. Og det fører mig videre til den virkelige årsag til, at jeg smiler på billedet – Efter sommerferien inviterer jeg jer til en række debatmøder, så du også kan få indflydelse og sammen skaber vi løsninger der batter – længere er den ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *