Når folk spørger mig om, hvorfor jeg gik ind i politik, er det lette svar; for at gøre en forskel. Men hvordan gør man reelt en forskel og hvad kræver det af samarbejde, for det kan lade sig gøre? Svaret ligger ikke lige for, men aktuelt har jeg, med glæde, oplevet hvordan et projekt kan rumme både visioner og politiske ambitioner.

Sagen om et plejehjem på Favrholm, der netop er vedtaget i Byrådet, hvor samtænkning mellem plejehjem og daginstitution nu kan realiseres, skal både ses som visionært og ambitiøst. Sagen drejer sig først og fremmest om samarbejde – samarbejde fordi vi sammen skal skabe noget nyt, vi skal tænke ud af boksen og vi skal turde gå nye veje. Det kræver mod og det glæder mig, at vi kan give de visioner, vi har udarbejdet for Favrholm, liv.

I Venstre har vi længe arbejdet for, at der skulle kigges på alternative former for plejehjem og vi er med denne sag særlig glade for, at det åbner muligheden for frit valgs ordninger for de kommende beboerne. Det er visionært for Hillerød og dejligt for plejehjemmets beboerne, der får flere frie valg til deres dagligdag.

Vi har et stort arbejde foran os og det er glædeligt, at opleve samarbejdet i de berørte udvalg. Jeg glæder mig til den brede høring der kommer til at foregå, både fordi vi bliver beriget med nye perspektiver, men også fordi vi forhåbentlig kan bringe den kommende digitale involverings platform i spil, for nu at blive ved det visionære.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *