Med julen for døren, er det tålmodighedens tid – ikke mindst for et nyvalgt byrådsmedlem! I mens nisser melder deres ankomst, venter jeg i spænding på, hvilke udvalgsposter der bliver tildelt mig. Det springende punkt er jo, om jeg direkte skal arbejde videre med det jeg brændte for i valgkampen, eller om dette arbejde fortsættes mere inddirekte, gennem mine samarbejdspartnere i Byrådet. Lige meget hvad, væbner jeg mig med tålmodighed og tiden bruges på, at genbesøge mails og ønsker fra borgere, der var så venlige, at dele med mig, hvad der er vigtigt for dem. Det er jo vigtigt at huske på, at det netop er disse stemmer jeg repræsenterer – stemmer som nu skal spredes, nuanceres og høres. Flere stemmer skal have plads og sammen kommer vi til, at forme et fælles sprog. Et sprog der handler om samarbejde, mellem rød og blå og mellem dig og mig. Jeg er tålmodig og venter med stolthed. Og er ydmyg over dem der troede på mig. Til jer kan jeg sige: Jeg er parat!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.