Som personale i Hillerøds daginstitutioner lægger man krop og ikke mindst tøj til lidt af hvert. I disse Coronatider er de udenfor det meste af dagen og selvom der er gjort mange positive erfaringer med udelivet, kan godt være en kold fornøjelse for de ansatte, der også er udenfor med børnene, selvom det er minusgrader og vådt.

I nogle kommuner (herunder Egedal) er der indført tjenesteflyverdragter til de ansatte – det lyder som en god ide. Det er jo pudsigt, at ansatte i institutioner skal bruge deres eget tøj i forhold til, at de nok er nogle af dem der bliver mest svinet til på jobbet og i forhold til hygiejne, er der en klar fordel i at få kigget arbejdsbeklædningen efter i sømmene. I mange andre erhverv har man arbejdsbeklædning efter forholdene. Selvfølgelig vil sådanne tiltag skulle ske i samarbejde med ledelsen i de enkelte dagtilbud, alt efter hvad der giver mening på det konkrete sted.

Se hvad Egedal kommune har gjort her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/egedal-styrker-udelivet-med-flyverdragter-til-alle-paedagoger?publisherId=13559687&releaseId=13605419

Spørgsmålet er om det er en vej, at gå for Hillerød kommune – hvad tænker du? Giv gerne din mening til kende 🙂

Imens følger jeg Randers kommune, der aktuelt har en lignende sag til politisk behandling.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *